Të gjitha nga

FRONT

Mobile: 044 848 848

FRONT është kompani lidere në Kosovë në ofrimin e materialeve ekskluzive për eksterier dhe interier. Kompakt-panelat Fundermax, fibër çimento Cembrit, terrakota Ekoton dhe materialet e konstruksionit Q-Vent, janë disa nga produktet që Front i sjell në tregun e Kosovës. Front ofron edhe mbështetje të vazhdueshme profesionale për të gjithë bashkëpunëtorët.

Produktet tona