Të gjitha nga

Hiti Kamina

Mobile: +383 44 571 572

Komoditetit tuaj, ne ua shtojmë ngrohtësin në ambientet që ju rrethojnë. Kamina montues, me Dekor, Kamina Elektrik, Biokamina, Stufa me Pelet, dhe Kamina me ngrohëje qendror. Tani risi edhe Gurë Dekurativ .. Aty ku kualiteti, modernja dhe e bukura ka vetëm një emër .. HITI Kamina, ngrohtë për ty këndshëm për sy!

Produktet tona

Kamin 3D

Kamin me montim te vrazhde…

nga Hiti Kamina