Të gjitha nga

RELUX

Gjatë vitive të 90-ta kemi filluar të punojmë në Gjermani në firmen Malergäscheft Hans Huber Freilassing, në fillim si ndihmës pastaj për një kohë shumë të shpejt poziten e kryepunëtorit. Kjo firm atëher merrej me ngjyrosje të objekteve të ndryshme, aty patem fatin të kemi kontaktet e para dhe të fitojmë përvojen në përdorimin e ngjyrave dhe fasadave të ndryshme. Ne vitin 2000 Ne fituam përfaqësin e liderit të ngjyrave Gjermane Relius për Kosovë ku kemi përfaqësuar këtë firmë në tregun e Kosovës me firmën Kosova Color në Prishtinë. Fillimisht si shitës të produkteve Gjermane Relius kemi operu në një objekt më të vogel dhe me pak punëtor. Ne vitin 2010 kemi regjistru ndërmarrjen Relux Sh.p.k dhe kemi blerë të gjitha astete e ndërmarrjes KosovaColor. Qëllimi jonë ishte të mos importojmë produktet nga Gjermania dhe të paguajm transportin, doganen dhe TVSH, por ato produkte me të njejtin kualitet ti prodhojmë në Kosovë dhe njëkohësisht të kontribuojmë sado pak në zbutjen e papunësisë në vend.

Produktet tona

Starfix

Starfix Bojë muri me dispersion…

nga RELUX

TrendPlus

TrendPlus Bojë muri me dispersion…

nga RELUX

TrendObjekt

TrendObjekt Bojë muri me dispersion…

nga RELUX

Terpentin

Terpentin përdoret për të holluar…

nga RELUX

1 2 3 4 5