Të gjitha nga

Silcapor

Office: +383 44 872 791

Silcapor bën prodhimin poroz-betonit të lehtë të autoklavizuar dhe ju sjell bllokat Silcapor që janë bllokat më të përshtatshëm për ndërtim të lehtë, ekonomik, të qëndrueshëm, rezistues, izolues dhe mbi të gjitha – ekologjik dhe të pastër. Silcapor është fabrika e vetme në rajon për prodhimin e bllokave termoizolues. Investimet për ndërtimin e kësaj fabrike kanë filluar në vitin 1983 kurse kanë përfunduar në vitin 1988 kur edhe ka filluar prodhimin. Fabrika gjendet në fshatin Doganaj ne Komunen e Kacanikut.

Produktet tona