Për shtëpi të shëndetshme

Pastërtia në shtëpi është më shumë se gjysma e shëndetit.

Në shtëpi njerëzit e kalojnë një pjesë të madhe të kohës dhe duhet që ambienti të jetë i pastër, transmeton Klan Kosova.

Më poshtë gjeni disa këshilla për të mbajtur shtëpinë tuaj të pastër.

Kujdesuni për raftet e enëve që të mos jenë me pluhur

Pastroni tubat e dushit

Kontrollojeni ujin

Lajeni furrën e ushqimit

Pastroni mbulesat

Pastroni sa më shpesh enët e kuzhinës

Thithni pluhurin e divanit

Përdorni aromatizues për shtëpinë apo banesën tuaj