2. Kuzhina me Fundermax

2. Kuzhina me Fundermax

Pristina, Municipality of Pristina, Kosovo

 

  • kuzhina - foto kryesore
  • kuzhina
  • kuzhina02
  • kuzhina03
  • kuzhina04
  • kuzhina05
  • kuzhina06
  • kuzhina07+
  • kuzhina08
  • kuzhina09
Shpërndaje

Print

Përshkrimi

Fundermax kompakt – zgjidhja më e përshtatshme për tavolinën e punës dhe murin e kuzhinës tuaj. Material shumë i fortë, me qëndrueshmëri afatgjate; rezistent ndaj ujit, nxehtësisë dhe goditjeve. https://www.front-group.com/interier-fundermax/

Harta

FRONT

FRONT është kompani lidere në Kosovë në ofrimin e materialeve ekskluzive për eksterier dhe interier. Kompakt-panelat Fundermax, fibër çimento Cembrit,… Më shumë

Tel : 044 848 848

Të ngajshme