4. Tavolina me Fundermax

4. Tavolina me Fundermax

Pristina, Municipality of Pristina, Kosovo

 

 • tavolina - foto kryesore
 • tavolina01
 • tavolina02
 • tavolina03
 • tavolina04
 • tavolina05
 • tavolina06
 • tavolina07
 • tavolina08
 • tavolina09
 • tavolina10
Shpërndaje

Print

Përshkrimi

Tavolinat e prodhuara me Fundermax Compact janë ideale për kafene, klube, bare, restorante e hotele, duke ju dhënë pamje moderne dhe opsione të pafundme në dizajn. Fundermax është material rezistent ndaj të nxehtit dhe ujit, rezistent ndaj goditjeve, si dhe pastrohet me lehtësi (ujë, detergjent, leckë). https://www.front-group.com/tavolina/

Harta

FRONT

FRONT është kompani lidere në Kosovë në ofrimin e materialeve ekskluzive për eksterier dhe interier. Kompakt-panelat Fundermax, fibër çimento Cembrit,… Më shumë

Tel : 044 848 848

Të ngajshme