5. Fundermax Exterior – Fasada të Ventiluara

5. Fundermax Exterior – Fasada të Ventiluara

Pristina, Municipality of Pristina, Kosovo

 

 • FundermaxExterior - foto kryesore
 • FundermaxExterior02
 • FundermaxExterior03
 • FundermaxExterior04
 • FundermaxExterior05
 • FundermaxExterior06
 • FundermaxExterior07
 • FundermaxExterior08
 • FundermaxExterior09
 • FundermaxExterior10
 • FundermaxExterior11
Shpërndaje

Print

Përshkrimi

Fundermax Exterior – kompakt panele për veshje të objekteve me fasadë të ventiluar. Prodhim austriak me standardet më të larta evropiane, me cilësi:

 1. Retardues zjarri
 2. Shtresë mbrojtësi nga rrezet UV
 3. Rezistente në gërvishtje dhe lagështi
 4. Rezistente ndaj ndryshimeve ekstreme të temperaturës
 5. Pastrohet dhe mirëmbahet me lehtësi
 6. Mbi 100 ngjyra dhe dekore në dizpozion.

Më shumë… https://www.front-group.com/eksterier-fundermax/

Harta

FRONT

FRONT është kompani lidere në Kosovë në ofrimin e materialeve ekskluzive për eksterier dhe interier. Kompakt-panelat Fundermax, fibër çimento Cembrit,… Më shumë

Tel : 044 848 848

Të ngajshme