Acrylfassadenfarbe PREMIUM

Acrylfassadenfarbe PREMIUM

Pristina, Municipality of Pristina, Kosovo

 

Shpërndaje

Print

Përshkrimi

Acrylfassadenfarbe PREMIUM Bojë mbushëse Acryl, kompakte, strukturë e njëtrajtshme, mat. Sipërfaqja: Suva minerale, suva me dispersion, beton, lyerje me dispersion, mur tulle dhe mur me sipërfaqe të lëmuar. Përgaditja e sipërfaqes: Sipërfaqja duhet të jetë e fortë, e pastër, e thatë, e qëndrueshme dhe në gjendje të mirë. Baza: RELUX, Tiefgrund ELF. Shtresa e parë: E holluar deri në 10 % me ujë. Shtresa dytë: E holluar deri në 5% me ujë. Udhëzime: Fleta me të dhënat e sigurisë është e disponushme sipas kërkesës së përdoruesve profesionist. Vini re fletëpalosjen e vlefshme teknike. Përmbajtja VOC: Vlera limit e BE-së për produktin (Kat A/c:75g/l (2007); 30g/l (2010)). Ky produkt përmban maksimumi 40g/l Katalogu Evropian i Mbetjeve (KEM 2002): 080111.

Harta

RELUX

Gjatë vitive të 90-ta kemi filluar të punojmë në Gjermani në firmen Malergäscheft Hans Huber Freilassing, në fillim si ndihmës… Më shumë

Të ngajshme

Starfix

Starfix Bojë muri me dispersion për ambiente të brendshme pa…

TrendPlus

TrendPlus Bojë muri me dispersion e kualitetit të lartë për…