Aksesor të ndryshëm

Aksesor të ndryshëm

Vicianum, Veranda C2.7, Nr. 3 (1.14 mi) Pristina 38000

 

 • CTBL-1-20120709124843-tt
 • IMG_9933-111
 • Legrabox_7-servo-drive
 • mdf2
 • colonna-1-e1512061943870
 • accessori_portaposate-1-e1512062117399
 • piedini-25-e1512062207638
 • legs-1
 • MG_9702-768x1014-e1512062469483
 • CTBL-1-20120709124843-tt-1212
 • lemans_highboard_08
 • 1541_e77b10079c
Shpërndaje

Print

Përshkrimi

Rrjetat

Zgjidhje që ofrojnë rehati të kombinuara me një siluetë të ngrohtë dhe mikpritëse, pa përmendur teknologjinë dhe lehtësinë e përdorimit. Një prodhim i dizajnuar për të rritur dekorin tuaj dhe ta pasurojë atë me stil. Mobilja ose kuzhina juaj do të ketë gjithçka të nevojshme për të akomoduar kërkesat tuaja të brendshme, por pa e humbur bukuri e një stili të rafinuar dhe cilësor.
Materialet e teknologjisë së lartë, siç janë telat e sheshtë dhe përfundimet e saj të kromuara, lidhen me elementët parësorë të natyrës, si druri, në një martesë mes traditës dhe të kohës që janë bashkuar në mënyrë ideale me një dizajn linear, të lehtë dhe të rafinuar .
Me Infinity Plus, mrekullia e teknologjisë është përmirësuar duke vë në pah bukurinë.

Le Mans

Pothuajse të gjithë do të donim më shumë hapësirë në kuzhinë. Klasik të përjetshëm midis njësive të funksionimit është njësia e rrjetës. Lehtësi edhe më e madhe vjen nga njësitë e qosheve LeMans: ato janë të lehta për t’u përdorur dhe sigurojnë një hapësirë maksimale. Raftet e tyre të kthyeshme me ajër të kondicionuar me rrethime prej kromit tërheqin me lehtësi pa mundim dhe mund të mbajn edhe enë kuzhine të rëndë.

Materiale të teknologjisë së lartë

Të tilla si tela e sheshtë dhe përfundimet e saj të kromuara, lidhen me elementët parësorë të natyrës, siç është druri, në një martesë mes traditës dhe kohës bashkëkohore, të cilat në mënyrë ideale janë lidhur me një dizajn linear dhe të lehtë.

Ne përdorim pajisjet më të mira për të ofruar cilësin me të lartë

Kuzhinat tona janë krijuar për të garantuar standarde të larta të cilësisë në çdo nivel. Ky artikull bazohet në aspektet teknike dhe konstruktive të produktit. Këto janë elementet që, megjithëse nuk mund të shihen, disa detaje e bëjnë kuzhinë teknikisht të sofistikuar: si shporta të brendshme, që garantojnë lehtësi dhe saktësi maksimale; ose përdorimi i materialeve që ndalon praninë e lagështirës apo infiltrimit të mundshëm të ujit. E gjithë kjo quhet kualitet.

Të gjitha prodhimet tona janë bërë nga Panelet Ekologjike, sipas një procesi të çertifikuar që respekton mjedisin. Panelet ekologjike ju garantojnë të keni zgjedhur një produkt me cilësi të lartë.

BLUM CLIP-TOP BLUEMOTION

CLIP top BLUEMOTION: teknologji inovative e integruar në bagllamët e kuzhinës.
Duke fituar çmime ndërkombëtare për përsosmërinë e projektimit, CLIP top BLUMOTION bashkon teknologjinë inovative dhe lehtësinë e lëvizjes brenda hapësirës më të vogël për shkak të faktit se BLUMOTION është integruar në bagllamët.

Gama e gjere e bagllamëve të ofruara nga Blum bën të mundur gjetjen e zgjidhjes perfekte për pothuajse çdo aplikim. Me BLUMOTION ju siguron që lëvizja e çdo dere është elegante, e heshtur dhe pa mundim. Nëse kërkohet, BLUMOTION mund të çaktivizohet lehtësisht.

Avantazhet në një shikim:

BLUMOTION i integruar në bagllamë – çaktivizimi i mundshëm,
Lehtësi frymëzuese për çdo derë,
E fundit në elegancën e dizajnit,
I pajtueshëm me pllakat ekzistuese të montimit.

Blum Legrabox

Sistemi elegante i saj karakterizohet nga një dizajn i hollë me anët e drejta dhe një cilësi veçanërisht të lartë lëvizjeje. Dizajni i saj i efektshëm ka fituar tashmë disa çmime ndërkombëtare.
LEGRABOX është aq i gjerë sa vetë koncepti i “shtëpisë”; mund të përdoret për çdo aplikim në çdo pjesë të shtëpisë.

Një cilësi e re e lëvizjes për mekanizmat e fijokave.

Profili i fijokave LEGRABOX është një sistem i ri i makanizmave, i cili është prodhuar për të kombinuar një dizajn të lëmuar me karakteristika të jashtëzakonshme të drejtimit. Kjo cilësi e lëvizjes mund të ndihet nga momenti që hapni fijoken.

Forca minimale e hapjes dhe një veprim i vazhdueshëm i sinkronizuar shton një ndjenjë të re të butësisë dhe cilësisë së lëvizjes. Teknologjia BLUMOTION e provuar prodhon një ndjesi emocionale me veprim të mbylljes së heshtur dhe të leht.

Lavamanët

Gacaferi përdorë lavamanë që veçohen për stil të avancuar estetik dhe dizajn tërësisht ergonomik.
Ato ofrojnë funksionalitet të madh dhe një gamë gjerësisht të diferencuar, një ose dy vrima, me ose pa hapësira të disponueshëm në forma dhe madhësi të ndryshme. Lavamanët janë bërë tërësisht prej çeliku inox dhe garanton higjienën maksimale dhe rezistencën ndaj korrozionit.

Karakteristikat e Lavamanëve

 * Gropa e Lavamanit

Lavamanët mund të jenë me një ose dy gropa, të dimensionit të njejtë ose në dimensione të ndryshme; me ose pa hapësiren e kullimit, ose një grop të vetme dhe hapësira e kullimit, një zgjidhje praktike kur pjesa më e madhe e enëve vendosen tek makina e larjes së enëve.

 * Format e lavamanëve

Format e lavamanëve mund të jenë drejtëkëndore, katrore ose rrethore, me linja të forta ose ato më të buta. dhe me diferencë në thellësi të gropës së lavamanit.

 * Dimensionet

Dimensionet standarde të gropës së lavamanit janë 40×37 cm, qoftë njëshe apo dyshe, por posedojm edhe me madhësi tjera, ku më e madhja është 80 cm. Sa më e thellë të jetë gropa e lavamanit aq më shumë enë mund të zërë.

 

Harta

Gacaferi

Sot ne posedojmë teknologjinë më bashkëkohore dhe kemi partneritet ekskluziv me disa nga mobilieri më prestigjioze italiane. Çdo produkt i… Më shumë

Tel : +383 39 433657

Të ngajshme

Dhoma gjumi

Dhoma gjumi me elemente percillese, te rehatshme, qendrueshmeri dhe kualitet…

Kuzhina moderne

Kuzhina moderne Një zgjedhje e gjerë e kuzhinave moderne të…