Antikoroll Ngjyre Antikorrezive

Antikoroll Ngjyre Antikorrezive

Vicianum, Veranda C2.7, Nr. 3 (1.14 mi) Pristina 38000

 

Shpërndaje

Print

Përshkrimi

  • Lyerës sintetik me veti anti kororozive
  • Mbron dhe dekoron sipërfaqen metalike
  • Shërben si shtresë bazë për mbrojtje të metaleve
  • Rezistues në kushte atmosferike
  • Hollohet në tretës vajor deri në 20%
  • Bartet me brush, rul ose pistoletë
  • Harxhimi: 200 – 300 gr/m2
  • Afati i përdorimit 24 muaj

Harta

Extracolors

N.SH. “EXTRA” lindi ne vitin 1958 ne qytetin e lashte te Vushtrrisë. Fillimisht ishte një punëtori prodhimesh kozmetiko-kimike dhe produkteve… Më shumë

Tel : +383 44 208 903

Të ngajshme

Llaq per suvatim

Përdoret për suvatim dhe rrafshim të mureve të brendshme dhe…