Banesa dhe lokale ne shitje ne MATI 1, PRISHTINË.

Banesa dhe lokale ne shitje ne MATI 1, PRISHTINË.

Vicianum, Veranda C2.7, Nr. 3, Prishtinë

Për shitje

 • 56289356_796804664034287_6265510510586757120_n
 • 56347741_796805164034237_5092089492148322304_n
 • 56381615_796804884034265_7612837709777731584_n
 • 56395122_796804690700951_1606449826063450112_n
 • 56398268_796805087367578_9084607063769743360_n
 • 56468243_796805120700908_203801163177394176_n
 • 56485705_796805047367582_3547989401378226176_n
 • 56524970_796804990700921_8501431306192683008_n
 • 56529012_796804720700948_7978984543640092672_n
 • 56563274_796804660700954_4057436994437906432_n
 • 56573560_796804787367608_5992859007314821120_n
 • 56608790_796804947367592_2890514772619427840_n
 • 56611690_796805114034242_6518947326608801792_n
 • 56669513_796805057367581_4831685139660537856_n
 • 56681813_796804800700940_5786743608384159744_n
 • 56821279_796811700700250_5222173030658080768_n
 • 56852810_796804707367616_845266258390679552_n
 • 56862364_796804827367604_2003612504260870144_n
 • 56879246_796804750700945_3682199634660294656_n
 • 56904953_796805020700918_1669077458625757184_n
 • 57000805_796804940700926_3120466677402173440_n
Shpërndaje

Print

Përshkrimi

SHITEN BANESAT dhe LOKALET

Objekti gjendet në lagjen Mati 1, Prishtinë, posedon vetëm 4 banesa në kat, me ambiente të brendshme të planifikuara deri në detaje:
• 2 ashensorë modern
• Parking të mjaftueshëm për çdo banor dhe mysafir
• Furnizim me ujë 24 orë
• Dysheme PARKETI
• IZOLIM TERMIK dhe AKUSTIK – fasada e jashtme me tulla dhe shtresë termoizoluese (lesh guri)
• Ndarja në mes të banesave me dy mure si dhe shtresë termoizoluese dhe akustike
• Dritare nga PVC me 3 xhama , xhami low-E , dhe 3 gomina , roleta të jashtme nga alumini me fletëza të mbushura termike, qelqi katër sezonal etj.
• Instalimet e ujësjellësit dhe kanalizimit të prodhuesit Geberit (silent)
• Instalimet elektrike të prodhuesve të markave ABB , LEGRAND , BEGHLER
• Të gjitha banjot me ndriçim dhe ventilim natyror ( me dritare )
• Banesat janë të pajisura me oxhaqe dhe ventilime të avansuara
• Hapësirë gjelbëruese dhe kënd i lojërave për fëmijë
• Menaxhimi i hyrjeve kryesore dhe në garazha me kartelë, kamera dhe interfon

Çmime: 800 euro m2.

045 900 052

045 900 053

Lloji

Harta

Të ngajshme