Beton Kontakt

Beton Kontakt

Vicianum, Veranda C2.7, Nr. 3 (1.14 mi) Pristina 38000

 

Shpërndaje

Print

Përshkrimi

  • Grund akrilik i kokrizuar
  • Lehtë i aplikueshëm dhe frymon lirshëm
  • Emulsion lidhës në mes bazës së betonit dhe suvas
  • Penetron në substrat
  • Pengon thithjën e ujit dhe përforcon bazën
  • Hollohet me ujë deri në 10%
  • Lihet të thahet 4-6 orë
  • Bartet me brushë, cilindër apo pistoletë
  • Harxhimi: 250 – 500 gr/m2
  • Afati i përdorimit 12 muaj

Harta

Extracolors

N.SH. “EXTRA” lindi ne vitin 1958 ne qytetin e lashte te Vushtrrisë. Fillimisht ishte një punëtori prodhimesh kozmetiko-kimike dhe produkteve… Më shumë

Tel : +383 44 208 903

Të ngajshme

Llaq per suvatim

Përdoret për suvatim dhe rrafshim të mureve të brendshme dhe…