BETONKONTAKT

BETONKONTAKT

Mitrovicë, Municipality of Mitrovica South, 4000, Kosovo

 

Shpërndaje

Print

Përshkrimi

KARAKTERISTIKAT E PERGJITHSHME

* Beton Kontakt eshte nje produkt qe sherben si ure lidhese speciale per suvatim te siperfaqeve te lemuara dhe alyre prej betoni.
* Mund te perdoret edhe si Baze- Grund .
* Permireson ngjitjen mekanike te llacit sidomos ne siperfaqe te betonit dhe siguron fortesi te njetrajtshme.
* Hollohet me uje.
* Ka force te madhe ngjitese.
* Per mure te brendshme dhe te jashtme .
* Zvogelon aftesine ujethithese te suportit.
* Neutralizon vleren e pH

AFTESIA MBULUESE

* 100- 250gr/ 1 m2.
Aftesia mbuluese varet nga siperfaqja ne te cilen aplikohet.

UDHEZIME PERDORIMI

Per te realizuar nje aplikim te persosur duhet qe siperfaqet te jene te pastra , pa ndotje, njolla dhe pluhur. Ne rast perdorimit si ure lidhese Beton Kontakti mund dhe te hollohet me uje me se shumti 1 0- 20%. ne varesi nga siperfaqja qe duhet Iyer, dhe te perzihet mire. Nese perdoret para keramikeve si primer te perzihet me 5- 8% uje.
Shtrirja behet me furc ose rrul.
Temperatura e punes te jete 5- 35°C

RUAJTJA

* Produkti ruhet ne temperature 5-35°C dhe larg rrezeve te diellit

Harta

Bunjamini

Mirë se vini tek Bunjamini për ndërtimin, renovimin, mbrojtjen si dhe sanimin e ambienteve te reja e plot jetë. Këtu… Më shumë

Tel : +386 49 256 051

Të ngajshme

Bunjamini EPS

Bunjamini EPS Në të gjithë botën, 40% e energjisë konsumohet…

GLATTGRUND

KARAKTERISTIKAT E PERGJITHSHME * Glattgrundefarbe eshtenje produkt qe perdoret pertrajtimin…