Bodenfarbe

Bodenfarbe

Pristina, Municipality of Pristina, Kosovo

 

Shpërndaje

Print

Përshkrimi

Bodenfarbe Ngjyrë për dysheme, Nuanca të ndryshme të zgjedhura për dysheme. Tretet me ujë, e mbrojtur nga këpurdhat. Relux Ngjyrë për dysheme ka qëndrueshmëri të lartë, gjysëmshkëlqim, difusive, elastike. Kjo ngjyrë është për të gjitha shtresat e forta si, beton, tulla, çimento, tjegulla azbesti me kanale rrjedhëse të ujit.
– Rezistente në mot sipas, DIN 18 363
– Tretje me Ujë dhe erë
– Lehtë të punohet dhe me mbulueshmëri të lartë
– Efekt parandalues kundër algave këpurdheve dhe myshkut
– Lidhshmëri të fortë në bazë.
– Largon Ujin
– Jo për pesha të rënda

Harta

RELUX

Gjatë vitive të 90-ta kemi filluar të punojmë në Gjermani në firmen Malergäscheft Hans Huber Freilassing, në fillim si ndihmës… Më shumë

Të ngajshme

Starfix

Starfix Bojë muri me dispersion për ambiente të brendshme pa…

TrendPlus

TrendPlus Bojë muri me dispersion e kualitetit të lartë për…