BUNJAKOL C1 WEISS

BUNJAKOL C1 WEISS

Vicianum, Veranda C2.7, Nr. 3 (1.14 mi) Pristina 38000

 

Shpërndaje

Print

Përshkrimi

KARAKTERISTIKAT E PERGJITHSHME

* Bunjakol C1 weiss dhe Bunjakol C1 grau janë ngjitësa për qeramikë me bazë cimento. Përdoret në ambiente të brendshme, veqanërisht atju ku kërkohet rezistencë dhe elasticitet. Klasifikohet në kategorinë e ngjitësave C1.

Eshte pershtatshem per ngjitjen pllakave te qeramikes ne mure dhe dysheme dhe ne siperfaqet ndryshme si pshprej betonitulle, llaqi etj.

Siperfaqja ne te cilen aplikoet Bunjakol Cl duhet te jete paster nga materialet e ndryshme , pa pluhur dhe mbetje. Rekomandohet njomja e substratit para aplikimit.

Bunjakol hidhet ngadalë në ujë duke u përzier vazhdimisht deri sa të arrihet një masë homogjene. Rekomandohet të përdoret një mikser elektrik. UDHEZIME PERDORIMI

Përzierja duhet lënë në qetësi për 10 minuta, dhe më pas duhet përzier edhe njëherë për një kohë të shkurtër.

Pllakat e qeramikës duhet të shtrohen në sipërfaqe duke përdorur vegël dhëmbzore, në mënyrë që ngjitësi të shtrihet njëtrajtësisht në të gjithë sipërfaqen.

RUAJTJA

12 muaj prej dates se prodhimit. nqs eshte ruajtur ne paketimin origjinal dhe jo te hapur, ne vendet e mbrojtura nga lageshtia dhe ngricat.

Harta

Bunjamini

Mirë se vini tek Bunjamini për ndërtimin, renovimin, mbrojtjen si dhe sanimin e ambienteve te reja e plot jetë. Këtu… Më shumë

Tel : +386 49 256 051

Të ngajshme

Bunjamini EPS

Bunjamini EPS Në të gjithë botën, 40% e energjisë konsumohet…

GLATTGRUND

KARAKTERISTIKAT E PERGJITHSHME * Glattgrundefarbe eshtenje produkt qe perdoret pertrajtimin…