Bunjamini EPS

Bunjamini EPS

Mitrovicë, Municipality of Mitrovica South, 4000, Kosovo

 

Shpërndaje

Print

Përshkrimi

Bunjamini EPS

Në të gjithë botën, 40% e energjisë konsumohet nga ndërtesat dhe shtëpitë. Afro 40% e nxehtësisë në një shtëpi humb përmes mureve te jashtme te shtëpisë. Kostot e nxemjes mund të ulen deri në 55% me instalimin e një sistemi thermo-izolues efficient. Për të arritur një rezultat të njejtë si një izolim efficient i shtëpisë, muret e shtëpisë do të duhen të kishin një trashësi prej 8cm.


Sistemi Thermoizolues

  1. Ngjitesi i pllakave thermoizoluese duhet të ngjitet në muret e jashtme. Styrocol është një ngjitës i modifikuar me aditiv cilësor që ju siguron ngjitshmeri dhe elasticitet të lartë;
  2. Pas aplikimit të ngjitesit te styroporit, fillon ngjitja e paneleve thermoizoluese Bunjamini EPS;
  3. Pas ngjitjes së paneleve thermoizoluese Bunjamini EPS, aplikohet rrjeta perforcuese qe i jep sistemit forcë dhe stabilitet mekanik të shtuar;
  4. Pas ngjitjes dhe mbulimit të rrjetës përforcuese me Styrokol mund të procedohet me aplikimin e fasadës dekoruese dhe ngjyrës;

Permes teknologjisë me moderne kemi per qellim qe konsumatorëve tanë te ju ofrojmë produktet me cilësore per izolimin e shtepise, si dhe të kontribojmë drejt nje ambienti te shendoshë ekologjik. Styropori mund të porositet në të gjitha trashësitë e dëshiruara.

Harta

Bunjamini

Mirë se vini tek Bunjamini për ndërtimin, renovimin, mbrojtjen si dhe sanimin e ambienteve te reja e plot jetë. Këtu… Më shumë

Tel : +386 49 256 051

Të ngajshme

GLATTGRUND

KARAKTERISTIKAT E PERGJITHSHME * Glattgrundefarbe eshtenje produkt qe perdoret pertrajtimin…

TIEFGRUND

KARAKTERISTIKAT E PERGJITHSHME * Tiefgrund eshte rije produkt qe perdoret…