Bunsteinputz

Bunsteinputz

Vicianum, Veranda C2.7, Nr. 3 (1.14 mi) Pristina 38000

 

Shpërndaje

Print

Përshkrimi

Bunsteinputz Mbrojtje dekorative e fasadave dhe sipërfaqeve të brendshme dhe jashtme të mureve. Baza ku vëhet Relux Plast duhet të jetë e thatë, e fortë dhe e pastër.
Sipërfaqen e llaqit e lyejmë me Tiefgrund ELF, ndërsa sipëfaqet e lëmuara të betonit azbest çimentstos, drurit, gipsit lyhen me Relux Quartzgrund. Pregaditja: e tëre sasia përzihet mirë dhe me shpejtësi të vogël (jo me mixer), të jetë njësoj e dendësuar dhe e shkumar. Përpunim me rrafshuese të pa koroduar çeliku. Punohet pa ndërprerje nga njëri kënd në këndin tjetër të murit. Nëse punohet në kushte të pa përshtatshme atmosferike muri duhet të mbrohet nga të reshurat. Të mos ekspozohet në diell. Afati i qëndrueshmërisë: më së paku 1vit (mbi nivelin e ngrirjes).

Harta

RELUX

Gjatë vitive të 90-ta kemi filluar të punojmë në Gjermani në firmen Malergäscheft Hans Huber Freilassing, në fillim si ndihmës… Më shumë

Të ngajshme

Starfix

Starfix Bojë muri me dispersion për ambiente të brendshme pa…

TrendPlus

TrendPlus Bojë muri me dispersion e kualitetit të lartë për…