Cembrit – Fasadë e Ventiluar

Cembrit – Fasadë e Ventiluar

Pristina, Municipality of Pristina, Kosovo

 

  • Cembrit - foto kryesore
  • Cembrit02
  • Cembrit03
  • Cembrit04
  • Cembrit05
  • Cembrit06
Shpërndaje

Print

Përshkrimi

Cembrit është një prej prodhuesve më të mëdhenj evropian të produkteve ndërtuese nga fibër-cementi (fibërbetoni). Cembrit është material modern ndërtimor i prodhuar nga lëndë të para natyrale dhe të padëmshme për ambientin. Pllakat Cembrit mund të prodhohen në cilëndo ngjyrë të katallogut RAL dhe përdoren për veshjen e objekteve me sistem të fasadës së ventiluar. Më shumë… https://www.front-group.com/cembrit/

Harta

FRONT

FRONT është kompani lidere në Kosovë në ofrimin e materialeve ekskluzive për eksterier dhe interier. Kompakt-panelat Fundermax, fibër çimento Cembrit,… Më shumë

Tel : 044 848 848

Të ngajshme