Dachfarben

Dachfarben

Vicianum, Veranda C2.7, Nr. 3 (1.14 mi) Pristina 38000

 

Shpërndaje

Print

Përshkrimi

Dachfarben Ngjyrë Çatie Relux. Nuanca të ndryshme të zgjedhura për çati. Me Relux Ngjyrë për çati, Çatia e vjetër bëhet si e re përsëri. Relux Ngjyrë për çati tretet me ujë, e mbrojtur nga këpurdhat, përdoret për Çatit e reja dhe të vjetra e qëndrueshëm ndaj motit.
Relux Ngjyrë çatie ka qëndrueshmëri të lartë, gjysëmshkëlqim, difusive, elastike. Kjo ngjyrë është për të gjitha shtresat e forta si, beton, tulla, çimento, tjegulla azbesti me kanale rrjedhëse të ujit.
– Rezistente në mot sipas, DIN 18 363
– Tretje me Ujë dhe erë
– Lehtë të punohet dhe me mbulueshmëri të lartë
– Efekt parandalues kundër algave këpurdheve dhe myshkut
– Lidhshmëri të fortë në bazë.
– Largon Ujin

Harta

RELUX

Gjatë vitive të 90-ta kemi filluar të punojmë në Gjermani në firmen Malergäscheft Hans Huber Freilassing, në fillim si ndihmës… Më shumë

Të ngajshme

Starfix

Starfix Bojë muri me dispersion për ambiente të brendshme pa…

TrendPlus

TrendPlus Bojë muri me dispersion e kualitetit të lartë për…