Dhoma gjumi

Dhoma gjumi

Vicianum, Veranda C2.7, Nr. 3 (1.14 mi) Pristina 38000

 

  • DSC_0235
  • CA
  • DPP_0076-copy
  • DPP_0072-copy
  • bridge
  • ddd
Shpërndaje

Print

Përshkrimi

Dhoma gjumi me elemente percillese, te rehatshme, qendrueshmeri dhe kualitet i larte.

Te gjitha sipas porosise se klientit!

Harta

Gacaferi

Sot ne posedojmë teknologjinë më bashkëkohore dhe kemi partneritet ekskluziv me disa nga mobilieri më prestigjioze italiane. Çdo produkt i… Më shumë

Tel : +383 39 433657

Të ngajshme

Kuzhina moderne

Kuzhina moderne Një zgjedhje e gjerë e kuzhinave moderne të…