Drucol – Ngjites Druri

Drucol – Ngjites Druri

Vicianum, Veranda C2.7, Nr. 3 (1.14 mi) Pristina 38000

 

Shpërndaje

Print

Përshkrimi

 • Ngjitës i punuar nga polimer special
 • Ka veti shumë të mira ngjitëse
 • Aplikueshmëri të lehtë
 • Reziston temperaturën deri në 80 ℃
 • Është ekologjik pa tretësa organik
 • Aplikohet 5-25 ℃
 • I gatshëm për përdorim
 • Bartet me brushë
 • Mundësisht nën presion deri në 12 orë
 • Harxhimi: 250-300 gr/m2
 • Afati i përdorimit 12 muaj

Harta

Extracolors

N.SH. “EXTRA” lindi ne vitin 1958 ne qytetin e lashte te Vushtrrisë. Fillimisht ishte një punëtori prodhimesh kozmetiko-kimike dhe produkteve… Më shumë

Tel : +383 44 208 903

Të ngajshme

Llaq per suvatim

Përdoret për suvatim dhe rrafshim të mureve të brendshme dhe…