EURO 110

EURO 110

Mitrovicë, Municipality of Mitrovica South, 4000, Kosovo

 

Shpërndaje

Print

Përshkrimi

KARAKTERISTIKAT E PERGJITHSHME

* Euro 10 (hiri) dhe Euro 1 1 0 (i bardhe) jane llace te gatshme te para-perziera me baze gelqere cimento qe kane nevoje vetem per perzierje me uje.
Eurol 0 dhe Euro 110ofrojne :
* Ngjitshmeri te larte ne substrat
* Punueshmeri te shkelqyer.
* Aplikim te thjeshfe
* Ideal per aplikim me pompe llaci.
* Veti shume te mira per pershkrimin e avujve te ujit neper ndertesa.
* E pershtatshme per ambiente te jashtme dhe te brendshme

UDHEZIME PERDORIMI

* Substrati: Substrati duhet te mos kete permba tje pluhuri, vajrash ose mbetjesh te tjera si dhe duhet te jete i izlouar nga pershkrimi i ujit, perpara se te filloje aplikimi i Llacit te Gatshem.
* Aplikimi: Llaci i Gatshem hidhet ne uje duke e perzier vazhdimisht, derisa te formohet nje mase llaci qe mund te punohet lehte. Llaci i Gatshem aplikohet me dore ose me makine duke perdorur mistri ose pafisfe rrafshuese. Shtresat e mevonshme duhet te aplikohen te pakten 7 dite pasi eshte aplikuar Llaci i Gatshem.

RUAJTJA

12 muaj prej dates se prodhimit. nqs eshte ruajtur ne paketimin origjinal dhe jo te hapur, ne vendet e mbrojtura nga lageshtia dhe ngricat.

Harta

Bunjamini

Mirë se vini tek Bunjamini për ndërtimin, renovimin, mbrojtjen si dhe sanimin e ambienteve te reja e plot jetë. Këtu… Më shumë

Tel : +386 49 256 051

Të ngajshme

Bunjamini EPS

Bunjamini EPS Në të gjithë botën, 40% e energjisë konsumohet…

GLATTGRUND

KARAKTERISTIKAT E PERGJITHSHME * Glattgrundefarbe eshtenje produkt qe perdoret pertrajtimin…