EURO TOP FINISH

EURO TOP FINISH

Mitrovicë, Municipality of Mitrovica South, 4000, Kosovo

 

Shpërndaje

Print

Përshkrimi

KARAKTERISTIKAT E PERGJITHSHME

* Euro Top finish eshte nje material i bardhe me granulometri shume te imet, me baze cimento. Kur perzihet me uje formohet nje produkt ne forme paste me punueshmeri shume te Iarte, per trajtimin e mureve te brendshem.
* Euro Top Finish perdoret per te stukuar siperfaqet e mureve te brendshme , te cilat me pas mund te lyhen me boje apo shtrese tjeter. Eshte e pershtatshme per siperfaqe betoni , Had me baze cimento . . .etj

UDHEZIME PERDORIMI

Siperfaqja qe trajtohet me Euro Top Finish duhet te mos kete pluhur ndotje apo mbetje te materialeve te ndryshme. Preferohet trajtimi I siperfaqes me Bunjamini GlattGrund para aplikimit te Euro Top Finish. Thesin e Euro Top Finish e perziejme me uje duke perdorur nje mikser te shpejtesise se ngadalte , deri sa te arrihet nje mase homogjene e cila mund te punohet lehte. Perzierja aplikohet me vegel metalike me dy shtresa . Shtresa e dyte aplikohet pasi shtresa e pare eshte thare (2-3ore).

RUAJTJA

12 muaj prej dates se prodhimit. nqs eshte ruajtur ne paketimin origjinal dhe jo te hapur, ne vendet e mbrojtura nga lageshtia dhe ngricat.

Harta

Bunjamini

Mirë se vini tek Bunjamini për ndërtimin, renovimin, mbrojtjen si dhe sanimin e ambienteve te reja e plot jetë. Këtu… Më shumë

Tel : +386 49 256 051

Të ngajshme

Bunjamini EPS

Bunjamini EPS Në të gjithë botën, 40% e energjisë konsumohet…

GLATTGRUND

KARAKTERISTIKAT E PERGJITHSHME * Glattgrundefarbe eshtenje produkt qe perdoret pertrajtimin…