EUROFASADE STRUKTUR 1.5mm, 2mm, 2.5mm

EUROFASADE STRUKTUR 1.5mm, 2mm, 2.5mm

Mitrovicë, Municipality of Mitrovica South, 4000, Kosovo

 

Shpërndaje

Print

Përshkrimi

KARAKTERISTIKAT E PERGJITHSHME

* Eurofasade STRUKTURE eshte produkt i para-perzier, me kokrriza 1 mm-2mm e perforcuar me rezina .
Eurofasade STRUKTURE ofron:
* Aftesi te larte kunder thithjes se ujit.
* Aftesi frymmarrje .
* E pershtatshme per aplikim te brendshem dhe te jashtem.
* Aplikim te lehte

UDHEZIME PERDORIMI

* Siperfaqja duhet te mos kete mbetje te materialeve te ndryshme yndyre apo pluhuri. Rekomandohet qe para aplikimit te Eurofasades siperfaqja te trajtohet me Baze-Grund Bunjamini, e cila ul aftesine thithese te siperfaqes per te siguruar nje aplikim te persosur. Eurofasada hidhet ne uje te paster duke u perzier vazhdimisht deri sa te arrihet nje mase homogjene. Fasada aplikohoet me dore duke perdorur njevegel metalike. Me pas punohet me vegel plastike ne drejtim horizontal apo rrethor, ne varesi te struktures e cila kerkohet. Koha e punes varet nga temperatura e punes dhe siperfaqja ne te cilen aplikohet. Lemimi i siperfaqes se punuar me leter te ashper behet pas 12 oresh.

RUAJTJA

12 muaj prej dates se prodhimit. nqs eshte ruajtur ne paketimin origjinal dhe jo te hapur, ne vendet e mbrojtura nga lageshtia dhe ngricat.

Harta

Bunjamini

Mirë se vini tek Bunjamini për ndërtimin, renovimin, mbrojtjen si dhe sanimin e ambienteve te reja e plot jetë. Këtu… Më shumë

Tel : +386 49 256 051

Të ngajshme

Bunjamini EPS

Bunjamini EPS Në të gjithë botën, 40% e energjisë konsumohet…

GLATTGRUND

KARAKTERISTIKAT E PERGJITHSHME * Glattgrundefarbe eshtenje produkt qe perdoret pertrajtimin…