EUROKOL RRAFSHUES

EUROKOL RRAFSHUES

Mitrovicë, Municipality of Mitrovica South, 4000, Kosovo

 

Shpërndaje

Print

Përshkrimi

KARAKTERISTIKAT E PERGJITHSHME

*Eurokol rrafshues eshte mase rrafshuese me granulometri te Imet baze cimento, e modifikuar me rezina akrilike. per aplikime ne ambiente te brendshme.
* Eshte i pershtatshem per rrafshimin e siperfaqeve te mureve e mbulimin e plasaritjeve dhe carjen e siperfaqeve te mureve.

UDHEZIME PERDORIMI

* Substrati ne te cilin aplikohet Eurokol rrafshues duhet te jete I qendrueshem , pa permbajtje pluhuri, yndyre dhe mbetje te tjera.
Eurokol rrafshues shtohet ngadale ne nje ene me uje te paster, ne perzierje te vazhdueshme nga nje perzieres elektrik. Perzierja behet deri sa te arrihet nje mase kremoze dhe homogjene, dhe me pas duhet te lihet 10 minuta e qete , ku para perdorimit perzihet edhe nje here per njekohe te shkurter.

RUAJTJA

12 muaj prej dates se prodhimit. nqs eshte ruajtur ne paketimin origjinal dhe jo te hapur, ne vendet e mbrojtura nga lageshtia dhe ngricat.

Harta

Bunjamini

Mirë se vini tek Bunjamini për ndërtimin, renovimin, mbrojtjen si dhe sanimin e ambienteve te reja e plot jetë. Këtu… Më shumë

Tel : +386 49 256 051

Të ngajshme

Bunjamini EPS

Bunjamini EPS Në të gjithë botën, 40% e energjisë konsumohet…

GLATTGRUND

KARAKTERISTIKAT E PERGJITHSHME * Glattgrundefarbe eshtenje produkt qe perdoret pertrajtimin…