Extra Sadolin – Ngjyre Druri

Extra Sadolin – Ngjyre Druri

Vicianum, Veranda C2.7, Nr. 3 (1.14 mi) Pristina 38000

 

Shpërndaje

Print

Përshkrimi

  • Emulzion baze acrylike për mbrojtje dhe dekorim të drurit, mbron nga insektet, myshqet, këpurdhat dhe njollave blu
  • Lehtë i palikueshëm dhe frymon lirshëm
  • Rezistues në kushte atmosferike dhe reze UV
  • Aplikohet: 5-25 ℃
  • Përzihet mirë, nuk hollohet (është i gatshëm)
  • Bartet me brushë, dhe me zhytje
  • Harxhimi:
    10 – 12 m2/L
  • Afati i përdorimit 24 muaj

Harta

Extracolors

N.SH. “EXTRA” lindi ne vitin 1958 ne qytetin e lashte te Vushtrrisë. Fillimisht ishte një punëtori prodhimesh kozmetiko-kimike dhe produkteve… Më shumë

Tel : +383 44 208 903

Të ngajshme

Llaq per suvatim

Përdoret për suvatim dhe rrafshim të mureve të brendshme dhe…