Fasade acrylike strukturale dhe FULL

Fasade acrylike strukturale dhe FULL

Vicianum, Veranda C2.7, Nr. 3 (1.14 mi) Pristina 38000

 

Shpërndaje

Print

Përshkrimi

 • Llaq dekorativ me bazë akrili
 • Mbron dhe dekoron muret e jashtme dhe të brendshme
 • Frymon lirshëm
 • Është ekologjik
 • Rezistues në kushte atmosferike dhe reze UV
 • Është i gatshëm për aplikim
 • Bartet me rrafshues metalik, strukturohet me rrafshues plastik
 • Granulate:
  1.5mm 1.5-2.0kg/m2
  2.0mm 2.5-3.0kg/m2
  3.0mm 3.5-4.0kg/m2
 • Afati i përdorimit 12 muaj

Harta

Extracolors

N.SH. “EXTRA” lindi ne vitin 1958 ne qytetin e lashte te Vushtrrisë. Fillimisht ishte një punëtori prodhimesh kozmetiko-kimike dhe produkteve… Më shumë

Tel : +383 44 208 903

Të ngajshme

Llaq per suvatim

Përdoret për suvatim dhe rrafshim të mureve të brendshme dhe…