Fasade silikonike strukturale dhe FULL

Fasade silikonike strukturale dhe FULL

Vicianum, Veranda C2.7, Nr. 3 (1.14 mi) Pristina 38000

 

Shpërndaje

Print

Përshkrimi

  • Llaq dekorativ me bazë silikoni dhe akrili
  • Mbron dhe dekoron muret e jashtme dhe të brendshme
  • Frymon lirshëm
  • Është ekologjik dhe shumë rezistues në kushte atmosferike dhe rreze UV
  • Është i gatshëm për aplikim
  • Bartet me rrafshues metalik, strukturohet me rrafshues plastik
  • Harxhimi: 2.5-3.5 kg/m2
  • Afati i përdorimit 12 muaj

Harta

Extracolors

N.SH. “EXTRA” lindi ne vitin 1958 ne qytetin e lashte te Vushtrrisë. Fillimisht ishte një punëtori prodhimesh kozmetiko-kimike dhe produkteve… Më shumë

Tel : +383 44 208 903

Të ngajshme

Llaq per suvatim

Përdoret për suvatim dhe rrafshim të mureve të brendshme dhe…