FASADE STRUKTURE 1.5mm, 2mm, 2.5mm

FASADE STRUKTURE 1.5mm, 2mm, 2.5mm

Mitrovicë, Municipality of Mitrovica South, 4000, Kosovo

 

Shpërndaje

Print

Përshkrimi

KARAKTERISTIKAT E PERGJITHSHME

* Perdoret per dekorimin e siperfaqeve te brendshme dhe te jashtme.
* Pas forcimit krijon n e shtrese dekorative:
* Rezistente nda| kushteve atmosferike (te reshura , temperatura te larta dhe te uleta) dhe goditjeve mekanike
* Me aftesi difuzive
* Elastike
* Ekologjike
* Mund te formulohen nje pafundesi ngjyrash sipas deshires

AFTESIA MBULUESE

* Suva e zakonshme 7- 9 m2/ 25kg
* Aftesia mbuluese varet nga siperfaqja ne te cilen aplikohetl

UDHEZIME PERDORIMI

* Per te realizuar nje aplikim te persosur duhet qe siperfaqet te jene te pastra , pa ndote, njolla dhe pluhur.
* Siperfaqja lyhet paraprakisht me Baze-Grund Bunjamini te holluar me uje (20%) perpara aplikimit te fasades.
* Siperfaqja e vjetra ose te demtuara riparohen dhe lyhen me Baze-Grund Bunjamini, pastaj me fasade.
* Shtrirja behet me rrafshuese inoks, kurse struktura fitohet me rrafshuese adekuate.

RUAJTJA

* Produkti te ruhet larg thatesise, rrezeve te diellit dhe te ftohtit (ngricave)

Harta

Bunjamini

Mirë se vini tek Bunjamini për ndërtimin, renovimin, mbrojtjen si dhe sanimin e ambienteve te reja e plot jetë. Këtu… Më shumë

Tel : +386 49 256 051

Të ngajshme

Bunjamini EPS

Bunjamini EPS Në të gjithë botën, 40% e energjisë konsumohet…

GLATTGRUND

KARAKTERISTIKAT E PERGJITHSHME * Glattgrundefarbe eshtenje produkt qe perdoret pertrajtimin…