FASADEX

FASADEX

Mitrovicë, Municipality of Mitrovica South, 4000, Kosovo

 

Shpërndaje

Print

Përshkrimi

KARAKTERISTIKAT E PERGJITHSHME

* Fasadex eshte boje e kualitetit te Iarte per perdorim te jashtem.
Kri jon nje mbulim te bukur qe eshte:
* Rezistente nda| kushteve atmosferike(te reshura , temperatura te larta dhe te uleta , rrezeve te diellit) .
* Me aftesi difuzive
* Elastike
* Ekologjike
* Mund te formulohen nje pafundesi ngjyrash sipas deshlres

AFTESIA MBULUESE

* Aftesia mbuluese 2-4m2 per kg; ne varesi te siperfaqes.

UDHEZIME PERDORIMI

Per te realizuar nje lyerje te persosur, duhet qe:
* Siperfaqet te jene te thata , te pastra , pa ndotje, njolla ose myqe, pa demtime strukturale.
* Siperfaqja lyhet paraprakisht me astar Baze-Grund Bunjamini te holluar me uje [20%] perpara lyerjes.
* Siperfaqet e vjetra ose te demtuara riparohen dhe lyhen me Baze-Grund Bunjamini , si me siper, pastaj me Fasadex.
* Luerja behet me furq ose rrul.
* Fasadex mund te hollohet me uje me se shumti me 10%.

RUAJTJA

* Produkti te ruhet larg thatesise , rrezeve te diellit dhe te ftohtit (ngricave)

Harta

Bunjamini

Mirë se vini tek Bunjamini për ndërtimin, renovimin, mbrojtjen si dhe sanimin e ambienteve te reja e plot jetë. Këtu… Më shumë

Tel : +386 49 256 051

Të ngajshme

Bunjamini EPS

Bunjamini EPS Në të gjithë botën, 40% e energjisë konsumohet…

GLATTGRUND

KARAKTERISTIKAT E PERGJITHSHME * Glattgrundefarbe eshtenje produkt qe perdoret pertrajtimin…