FUGË

FUGË

Mitrovicë, Municipality of Mitrovica South, 4000, Kosovo

 

Shpërndaje

Print

Përshkrimi

KARAKTERISTIKAT E PERGJITHSHME

* Bunjamini FUGE eshte produkt me baze cimento, me ngjyra te ndryshme dhe perdoret per mbushjen e fugave te pllakave te qeramikes.
* Ofron rezistence te larte mekanike.
* E pershtatshme per fuga me trashesi 3- 15 mm.

UDHEZIME PERDORIMI

* Substrati : Siperfaqja qe do te vishet duhet te [ete e paster, pa pluhur, yndyre , boje, mbetje materialesh te ndryshme etj.

* Aplikimi: Bunjamini FUGE shtohet ngadale ne uje nen perzierjen e vazhdueshme me ane te ne mikseri, derisa te arrihet nje mase kremoze. Perzierja duhet te lihet ne qetesi per 1 0 minuta dhe me pas perzihet dhe nje here ngadale. Produkti hidhet mbi pllakat e qera mikes, dhe me nje vegel gome, aplikohet ne drejtim diagonal me fugen , ne menyre qe fuga te mbushet plotesisht me material. Material qe tepron , duhet te hiqet duke perdorur nje sfungjer te njome. Ne fund, siperfaqja mund te pastrohet me nje lecke te thate.

FUSHAT E APLIKIMIT

* Siperfaqja e mbuluar me pllaka qeramike duhet te jete pastruar ne menyre perfekte. Fugat duhet te pastrohen me kujdes me nje sfungje

RUAJTJA

12 muaj prej dates se prodhimit. nqs eshte ruajtur ne paketimin origjinal dhe jo te hapur, ne vendet e mbrojtura nga lageshtia dhe ngricat.

Harta

Bunjamini

Mirë se vini tek Bunjamini për ndërtimin, renovimin, mbrojtjen si dhe sanimin e ambienteve te reja e plot jetë. Këtu… Më shumë

Tel : +386 49 256 051

Të ngajshme

Bunjamini EPS

Bunjamini EPS Në të gjithë botën, 40% e energjisë konsumohet…

GLATTGRUND

KARAKTERISTIKAT E PERGJITHSHME * Glattgrundefarbe eshtenje produkt qe perdoret pertrajtimin…