Gips Grundiermittel

Gips Grundiermittel

Vicianum, Veranda C2.7, Nr. 3 (1.14 mi) Pristina 38000

 

Shpërndaje

Print

Përshkrimi

Gips Grundiermittel është një themeli pigmentuar me ngjyrë jeshile me rezistencë të lartë alkali për reduktimin, shterngimin dhe trajtim te njejet të Bazës para llaqit,posaçërisht në sipërfaqet e brendshme dhe të jashtme dhe përmirëson ngjitjen suvas-llaqit suvas gipsi, blloqe gips , pllakave, Tapetave etj.
Përfitimet rrit sigurinë kundër e shkaperderdhjes të suvas ose laramin dhe ngjitje të sigurt për materialet e permendura mund të ipet me furçë apo rrull kontrolla gjat gjatë aplikimit ngjyra jeshile
Baza duhet të jetë e fort dhe e teruer dhe pa yndyra. Mos aplikoni në sipërfaqe të ngrira dhe jo nën +5 °.
Përpunim pvarësisht nga Baza 1 pjesë Relux Gips Grundiermittel me 2 deri max. 5 pjesë ujë të pastër. Zbatimi Lyrje (me furçë akrilike të gjër), rul (me rul neopren), airless (komrespr, makin ajri)
Rezultati optimal është arritur duke zbatuar procesin e lyrjes me furq.
Airless: . Kujdese gjatë përpunimit për ventilim të mirë! Mjetet të pastrohen menjëherë pas përdorimit me ujë. Relux Gips Grundiermittel duhet të jetë plotësisht e thatë (të paktën 24 orë) para suvatimin. Suvatim mbi bazen ende e lagësht zvogëlon efektivitetin.
Konsumi kur hollohet 1:3 afërsisht. 01 kg Gipc Grundiermittel / m². Deponimi: pangrica 12 muajve
Vlera e kufizuar BE për këtë produkt (Cat / h): 50 g / l (2007) / 30g / l (2010). Ky produkt përmban maximal1 g / l VOC

Harta

RELUX

Gjatë vitive të 90-ta kemi filluar të punojmë në Gjermani në firmen Malergäscheft Hans Huber Freilassing, në fillim si ndihmës… Më shumë

Të ngajshme

Starfix

Starfix Bojë muri me dispersion për ambiente të brendshme pa…

TrendPlus

TrendPlus Bojë muri me dispersion e kualitetit të lartë për…