Glet Acrylik

Glet Acrylik

Vicianum, Veranda C2.7, Nr. 3 (1.14 mi) Pristina 38000

 

Shpërndaje

Print

Përshkrimi

  • Material rrafshues me bazë akrili
  • Rrafshon sipërfaqe nga suvaja, betoni, gipspllaka etj…
  • I përshtatshëm për aplikim
  • Është i gatshëm për aplikim
  • Aplikohet me rrafshues matelik
  • Harxhimi: 800-1000 gr/m2
  • Afati i përdorimit 12 muaj

Harta

Extracolors

N.SH. “EXTRA” lindi ne vitin 1958 ne qytetin e lashte te Vushtrrisë. Fillimisht ishte një punëtori prodhimesh kozmetiko-kimike dhe produkteve… Më shumë

Tel : +383 44 208 903

Të ngajshme

Llaq per suvatim

Përdoret për suvatim dhe rrafshim të mureve të brendshme dhe…