Glet I dhe II

Glet I dhe II

Vicianum, Veranda C2.7, Nr. 3 (1.14 mi) Pristina 38000

 

Shpërndaje

Print

Përshkrimi

  • Material rrafshues në bazë cementoje
  • Rrafshon siperfaqe nga suvaja, betoni, gipspllaka etj.
  • Emulsion lidhës në mes bazës së betonit dhe suvas
  • I përshtatshëm për aplikim
  • Hollohet me ujë deri në masën homogjene
  • Aplikohet me rrafshues metalik
  • Bartet me brushë, cilindër apo pistoletë
  • Harxhimi: 800 – 1000 gr/m2

Harta

Extracolors

N.SH. “EXTRA” lindi ne vitin 1958 ne qytetin e lashte te Vushtrrisë. Fillimisht ishte një punëtori prodhimesh kozmetiko-kimike dhe produkteve… Më shumë

Tel : +383 44 208 903

Të ngajshme

Llaq per suvatim

Përdoret për suvatim dhe rrafshim të mureve të brendshme dhe…