Grund 1:5

Grund 1:5

Vicianum, Veranda C2.7, Nr. 3 (1.14 mi) Pristina 38000

 

Shpërndaje

Print

Përshkrimi

  • Ostar më bazë akrilik
  • Emulsion lidhës në mes bazës dhe lyerësit, përforcon bazën
  • Penetron në substrat
  • Kyrsen ngjyrën dhe lehtëson aplikimin
  • Hollohet deri në 1:5 varësisht nga aplikimi
  • Bartet me brushë, cilindër apo pistolete
  • Lihet të thahet 4-6 orë
  • Harxhimi: 10 – 15 m2/kg
  • Afati i përdorimit 12 muaj

Harta

Extracolors

N.SH. “EXTRA” lindi ne vitin 1958 ne qytetin e lashte te Vushtrrisë. Fillimisht ishte një punëtori prodhimesh kozmetiko-kimike dhe produkteve… Më shumë

Tel : +383 44 208 903

Të ngajshme

Llaq per suvatim

Përdoret për suvatim dhe rrafshim të mureve të brendshme dhe…