Grund Fasade

Grund Fasade

Vicianum, Veranda C2.7, Nr. 3 (1.14 mi) Pristina 38000

 

Shpërndaje

Print

Përshkrimi

  • Grund akrilik i kokrizuar
  • Emulsion lidhës në mes bazës dhe fasadës, përforcon bazën
  • Penetron në substrat
  • Pengon thithjen e ujit dhe përforcon bazën
  • Hollohet deri në 10%
  • Lihet të thahet 4-6 orë
  • Bartet me brushë, cilindër apo pistolete
  • Harxhimi: 150 – 200 gr/m2
  • Afati i përdorimit 12 muaj

Harta

Extracolors

N.SH. “EXTRA” lindi ne vitin 1958 ne qytetin e lashte te Vushtrrisë. Fillimisht ishte një punëtori prodhimesh kozmetiko-kimike dhe produkteve… Më shumë

Tel : +383 44 208 903

Të ngajshme

Llaq per suvatim

Përdoret për suvatim dhe rrafshim të mureve të brendshme dhe…