Handspachtel

Handspachtel

Vicianum, Veranda C2.7, Nr. 3 (1.14 mi) Pristina 38000

 

Shpërndaje

Print

Përshkrimi

Handspachtel Rrafshues i gatëshem, i brendshëm, pa emisione dhe pa tretës, per riparimin dhe rrafshimin e mureve te ndryshme. Ngjyra e bardhë, Mat, Struktura e rrafshet. Ruajtja , fresket ,> 5 ° C, te ruhet nga ngrica.Konsumi (per shtres ) me 1.75 kg/m2 në një trashësi shtresë të 1.0 mm. Në varësi të trashësisë së shtresës për shkak të tkurrje gjat tharjes shtresa e 2 mund të jetë e nevojshme. Konsumi I saket gjat proves në objekt. Nëse është e nevojshme, të hollohet me ujë. Mjetet pastrohen menjëherë pas përdorimit me ujë. Baza duhet të jenë të qendrueshme, e pastër, e thatë, pa yndyra, pa dyll, pa silikon, dhe pa pluhur. Përgatitja e Sipërfaqes: Relux Tiefgrund.

Harta

RELUX

Gjatë vitive të 90-ta kemi filluar të punojmë në Gjermani në firmen Malergäscheft Hans Huber Freilassing, në fillim si ndihmës… Më shumë

Të ngajshme

Starfix

Starfix Bojë muri me dispersion për ambiente të brendshme pa…

TrendPlus

TrendPlus Bojë muri me dispersion e kualitetit të lartë për…