Hidroizolim 1 Komponentesh

Hidroizolim 1 Komponentesh

Vicianum, Veranda C2.7, Nr. 3 (1.14 mi) Pristina 38000

 

Shpërndaje

Print

Përshkrimi

  • Material hidroizolues me bazë cementoje dhe aditiv hidrofobik
  • Mbron dhe izolon nga uji muret e betonit
  • Përdoret në mure ku nuk ka lëvizje tektonike
  • Hollohet me ujë deri në trashësin e përshtshme
  • Bartet me brushë ose rul
  • Harxhimi: 1.0 – 1.5 kg/m2
  • Afati i përdorimit 12 muaj

Harta

Extracolors

N.SH. “EXTRA” lindi ne vitin 1958 ne qytetin e lashte te Vushtrrisë. Fillimisht ishte një punëtori prodhimesh kozmetiko-kimike dhe produkteve… Më shumë

Tel : +383 44 208 903

Të ngajshme

Llaq per suvatim

Përdoret për suvatim dhe rrafshim të mureve të brendshme dhe…