Hidroizolim 2 Komponentesh

Hidroizolim 2 Komponentesh

Vicianum, Veranda C2.7, Nr. 3 (1.14 mi) Pristina 38000

 

Shpërndaje

Print

Përshkrimi

  • Material hidroizoluese me bazë cementoje, polimer special dhe aditiveve hidrofobik
  • Mbron dhe izolon nga uji muret e betonit dhe është shumë fleksibël
  • Përdoret në mure ku ka lëvizje të vogla tektonike
  • Përdoret për terasa, banjo, podrume etj.
  • Përzihet kom.A+, komponenta B, pa i shtruar ujë
  • Bartet me brushë, ose rul
  • Harxhimi: 1-1.5 kg/m2
  • Afati i përdorimit 12 muaj

Harta

Extracolors

N.SH. “EXTRA” lindi ne vitin 1958 ne qytetin e lashte te Vushtrrisë. Fillimisht ishte një punëtori prodhimesh kozmetiko-kimike dhe produkteve… Më shumë

Tel : +383 44 208 903

Të ngajshme

Llaq per suvatim

Përdoret për suvatim dhe rrafshim të mureve të brendshme dhe…