HIDROIZOLIM 2K

HIDROIZOLIM 2K

Mitrovicë, Municipality of Mitrovica South, 4000, Kosovo

 

Shpërndaje

Print

Përshkrimi

KARAKTERISTIKAT E PERGJITHSHME

* Hidroizolim 2K eshte nje izolues dy-komponentesh:
* Komponenti A qe eshte ne forme pluhuri dhe komponenti B qe eshte ne forme te lenget. Se bashku , te perziera formojne nje mase izoluese me aftesi shume te mire ngjitese, qe pas tharjes kalon nje membrane elastike te papershkueshme nga uji.
* Eshte i pershtatshem per izolimin e hapesirave te ndryshme si banjo , bodrume , terrace , etj

UDHEZIME PERDORIMI

* Substratiku perdoret hidroizolimi duhet te jete i paster pa mbetete materialesh te ndryshme , yndyre apo pluhuri. Vrimat dhe hapsirat ne siperfaqe duhet te mbushen dhe trajtohen para se te perdoret hidroizolimi. Dy komponentet perzihen deri sa te arrihet homogjenizimi i plote , pastaj shtrihet me furce, kurse shtresa e dyte shtrihet me material te holluar paksa duke i mbuluar skajet e siperfaqes. Siperfaqja ne te cilen aplikohet Hidroizolimi duhet te jete e paster, pa mbetjete materialesh te ndryshme per nje aplikim te persosur.

PERZIERJA

Mund te perzihet me uje sipas nevojes deri ne 1L.

Harta

Bunjamini

Mirë se vini tek Bunjamini për ndërtimin, renovimin, mbrojtjen si dhe sanimin e ambienteve te reja e plot jetë. Këtu… Më shumë

Tel : +386 49 256 051

Të ngajshme

Bunjamini EPS

Bunjamini EPS Në të gjithë botën, 40% e energjisë konsumohet…

GLATTGRUND

KARAKTERISTIKAT E PERGJITHSHME * Glattgrundefarbe eshtenje produkt qe perdoret pertrajtimin…