Hidroizolim Flexibel 1K

Hidroizolim Flexibel 1K

Pristina, Municipality of Pristina, Kosovo

 

Shpërndaje

Print

Përshkrimi

Hidroizolim Flexibel 1K Izolim për Banjo, Pishina,Bodrume ,Terraca; Balkone,Rezervate të Ujit ,për mbrenda dhe jasht. Konsumi: Përafërsisht 1.2kg / m² për trashësi mm. Përpunimi: Deri në 5 metra thellësi të ujit me presion Negatv. Produkti i perzier shperndahet me furçë të fortë, rrul,mistri të llaçit. Shtresat e freskëta duhet mbrojtur nga shiu dhe dielli extrem. Masa e perfunduar duhet përfunduar brenda një ore.Përgatitja e nëntokës: Nënshtresa duhet të jetë e qëndrueshme, jo ranore pa pluhur dhe e pastërt. Ndotjet e vajit, yndyrës duhet të hiqen. Sipërfaqja duhet të jetë pak e lagur, duhet të shmanget shkelqimi. Dhe të përdoret Relux Tiefgrund. Koha e tharjes varet nga temperatura e Në + 20 ° C dhe një lagështi relative e 50% koha e tharjes është rreth 3 orë. Ruajtje Nga të ftohti, nga lagështia dhe acari. Koha e përpunimit: përafërsisht. 1 orë. Kontakti me shiun pas 12 orësh, Mbuluar me pllaka pas 24 orësh, Mbulimi i gërmimeve pas 3 ditësh, me presion pas 7 ditësh, Ecje pas 24 orësh. Qendrushmeria në amballazën origjinale të mbyllur 12 muaj. Pastrimi i veglave me ujë pas përdorimit. Pjesët e mbetura. Te ngurtsuara mund të hidhen në deponin e materialev te ndertimit.

Harta

RELUX

Gjatë vitive të 90-ta kemi filluar të punojmë në Gjermani në firmen Malergäscheft Hans Huber Freilassing, në fillim si ndihmës… Më shumë

Të ngajshme

Starfix

Starfix Bojë muri me dispersion për ambiente të brendshme pa…

TrendPlus

TrendPlus Bojë muri me dispersion e kualitetit të lartë për…