Hidroizolim Flexibel 2K

Hidroizolim Flexibel 2K

Pristina, Municipality of Pristina, Kosovo

 

Shpërndaje

Print

Përshkrimi

Hidroizolim Flexibel 2K Relux-Dichtflex / 2K Material Izolues Izolim për Banjo, Pishina, Bodrume ,Terraca; Balkone,Rezervate të Ujit ,për mbrenda dhe jasht.
Relux-Dichtflex 2K përbëhet nga: Comp: (A) 5 kg të Lëngshme, Comp: (B) 15 kg pluhur Përpunimi: Përzierni dy përbërësit në një enë të pastër. Për sasi të pjesshme: 1 pjesë në peshë të lëngshëm me 3 pjesë në peshë të pluhurit. Produkti i perzier shperndahet me furçë të fortë, rrul, mistri të llaç-it. Shtresat e freskëta duhet mbrojtur nga shiu dhe dielli extrem. Masa e perfunduar duhet përfunduar brenda një ore. Përgatitja e nëntokës: Nënshtresa duhet të jetë e qëndrueshme, jo ranore pa pluhur dhe e pastërt. Ndotjet e vajit, yndyrës duhet të hiqen. Sipërfaqja duhet të jetë pak e lagur, duhet të shmanget shkelqimi. Të ruhet nga presioni i ujit 7 ditë Ruajtje Nga të ftohti, nga lagështia dhe acari.
Qendrushmeria në amballazën origjinale të mbyllur 12 muaj. Pastrimi i veglave me ujë pas përdorimit. Pjesët e mbetura Te ngurtsuara mund të hidhen në deponinë e materialeve të ndertimit.

Harta

RELUX

Gjatë vitive të 90-ta kemi filluar të punojmë në Gjermani në firmen Malergäscheft Hans Huber Freilassing, në fillim si ndihmës… Më shumë

Të ngajshme

Starfix

Starfix Bojë muri me dispersion për ambiente të brendshme pa…

TrendPlus

TrendPlus Bojë muri me dispersion e kualitetit të lartë për…