HIDROIZOLIM

HIDROIZOLIM

Mitrovicë, Municipality of Mitrovica South, 4000, Kosovo

 

Shpërndaje

Print

Përshkrimi

KARAKTERISTIKAT E PERGJITHSHME

* Hidroizolim Bunjamini eshte izolues elastik qe perdoret per izolimin e
banjove , tarracave, depove. . . etj.
* Pas tharjes krijon nje membrane te papershkueshme nga uji.

UDHEZIME PERDORIMI

* Substrati ku perdoret hidroizolimi duhet te jete i paster, pa mbetje te materialeve te ndryshme , yndyre apo pluhuri. Vrimat dhe hapsirat ne siperfaqe duhet te mbushen dhe tra [tohen para se te perdoret hidroizolimi.
Perzihet me uje te paster gjithsesi, derisa te arrihet homogjenizimi I plote , pastaj shtrihet me furce , kurse shtresa e dyte shtrihet me material te holluar paksa , duke i mbuluar skajet e siperfaqes.
Siperfaqja ne te cilen aplikohet Hidroizolimi duhet te jete e paster, pa mbetje te materialeve te ndryshme per nje aplikim te persosur

RUAJTJA

12 muaj prej dates se prodhimit. nqs eshte ruajtur ne paketimin origjinal dhe jo te hapur, ne vendet e mbrojtura nga lageshtia dhe ngricat.

Harta

Bunjamini

Mirë se vini tek Bunjamini për ndërtimin, renovimin, mbrojtjen si dhe sanimin e ambienteve te reja e plot jetë. Këtu… Më shumë

Tel : +386 49 256 051

Të ngajshme

Bunjamini EPS

Bunjamini EPS Në të gjithë botën, 40% e energjisë konsumohet…

GLATTGRUND

KARAKTERISTIKAT E PERGJITHSHME * Glattgrundefarbe eshtenje produkt qe perdoret pertrajtimin…