Ipet Lokali me qera në Lagjen Ulpiana

Ipet Lokali me qera në Lagjen Ulpiana

Vicianum, Veranda C2.7, Nr. 3 (1.14 mi) Pristina 10000

Me qera

  • viber_image_2019-05-28_13-13-05
  • viber_image_2019-05-28_13-14-01
  • viber_image_2019-05-28_13-13-59
  • 33
  • viber_image_2019--01
  • viber_image_2019-05-28_13-14-22
  • viber_image_2019-05-28_13-14-25
Shpërndaje

Print

Banjo

1

Përshkrimi

Lokali gjindet afër Shkolles Fillore “Hasan Prishtina”, dhe parkut të Ulpianës. Lokali është i ndarë në dy nivele dhe ka një siperfaqe, përdhesa 64m2 dhe bodrumi 70m2. Lokali është i përshtatshëm për ndonjë Ordinancë, Zyre etj.

Çmimi : 1200 €/muaj.

Lloji

Harta

Shpija Invest

Cdo gjë për shtëpinë tuaj! Shpija është faqja ku gjeni: •Planin për shtëpinë tuaj, •Banesë, Shtëpi, Zyrë, •Mjeshtërin apo Arkitektin,… Më shumë

Tel : +38345900053

Mobile : +38345900052

Të ngajshme