KAN Therm

KAN Therm

Vicianum, Veranda C2.7, Nr. 3 (1.14 mi) Pristina 38000

 

Shpërndaje

Print

Përshkrimi

#ASterm ju ofron gamen e plotë të produkteve të brendit të mirënjohur europian #KANtherm për instalime inovative të ngrohjes dhe ujit.
Kualitet i dëshmuar dhe i garantuar përmes polices së sigurimit me 10 vite garancion në çdo instalim me produkte #KANtherm.

Video Projekti

Harta

AS Term

AS Term SH.P.K. është kompani e formuar në vitin 2013 me seli në Prishtinë me shtrirje të aktivitetit në tërë… Më shumë

Tel : 045 800 040

Të ngajshme