Katalogu i Ngjyrave

Katalogu i Ngjyrave

Zona Industriale, Magjistralja Prishtine-FusheKosove (2.95 km) 10000 Pristina

 

 • 0027
 • 0048
 • 0049
 • 0077
 • 0080
 • 0085
 • 0260
 • 0269
 • 0376
 • 0415
 • 0417
 • 0419
 • 0528
 • 0540
 • 0581
 • 0585
 • 0599
 • 0725
 • 0733
 • 0755
 • 0794
 • 0811
 • 0877
 • 0920
 • Katallogu - foto kryesore
Shpërndaje

Print

Përshkrimi

Orenditë më moderne tash punohen me FUNDERMAX. Mbi 25 ngjyra në dispozicionin tuaj në çdo kohë. Fundermax Interior gjen aplikim në çdo detaj të shtëpisë, nga kuzhina, tavolina, veshja e mureve deri te komodat dhe orenditë e banjove. https://www.front-group.com/interier-fundermax/

Harta

FRONT

FRONT është kompani lidere në Kosovë në ofrimin e materialeve ekskluzive për eksterier dhe interier. Kompakt-panelat Fundermax, fibër çimento Cembrit,… Më shumë

Tel : 044 848 848

Të ngajshme