Keragrund

Keragrund

Vicianum, Veranda C2.7, Nr. 3 (1.14 mi) Pristina 38000

 

Shpërndaje

Print

Përshkrimi

Keragrund Për brenda dhe jashtë. Për mur dhe dysheme. Për para aplikimit të masës vetërrafshuese për forcim te pjesëve poroze, ranore, para aplikimit te ngjitësit
dhe llaçeve të tjera. Paralyrje e mureve dhe tullave për aplikimin e llaçit në bazë gipsit dhe gëlqeres. Për shtërngimin e pjesëve para ngjitjës të pllakave dhe Tapetave. Përmirëson Mbajtjen e pëshs së Pllakave dhe Tapetav dhe ngadalson tharjen e shpejtբë të ngjitësit dhe shmang plasaritjet. Ngjyra e kaltërt mundëson kontroll të mirë të pjesës së lyer.

Harta

RELUX

Gjatë vitive të 90-ta kemi filluar të punojmë në Gjermani në firmen Malergäscheft Hans Huber Freilassing, në fillim si ndihmës… Më shumë

Të ngajshme

Starfix

Starfix Bojë muri me dispersion për ambiente të brendshme pa…

TrendPlus

TrendPlus Bojë muri me dispersion e kualitetit të lartë për…