Komoditet kamin me 2 pamje

Komoditet kamin me 2 pamje

Vicianum, Veranda C2.7, Nr. 3 (1.14 mi) Pristina 38000

 

Shpërndaje

Print

Përshkrimi

Përveq vlerave vizuale, paisjes dhe ngrohjës efikase, dhe djegjës ekologjike të drurit; ky kamin ka edhe një estetikë unike – HITI Kamina
– Mbi 30 modele

Na gjeni në adresat: Çagllavicë, Koshare, Pejë, Prizren dhe Vore-Tiranë

Harta

Hiti Kamina

Komoditetit tuaj, ne ua shtojmë ngrohtësin në ambientet që ju rrethojnë. Kamina montues, me Dekor, Kamina Elektrik, Biokamina, Stufa me… Më shumë

Tel : +383 44 571 572

Të ngajshme

Kamin me 3 pamje

Kamin me tre pamje montuar nga HITI Kamina ne Marigona Residence –…

Kamin 3D

Kamin me montim te vrazhde vetem 1790 euro Ne cmim…