KULIR BK

KULIR BK

Mitrovicë, Municipality of Mitrovica South, 4000, Kosovo

 

Shpërndaje

Print

Përshkrimi

KARAKTERISTIKAT E PERGJITHSHME

* Madhesici e gurit: 1.5mm
* Perberesit: Mermer, Kuarc, lidhes polimeri, aditive, prezervante.
AFTESIA MBULUESE
* Mbulon 5-7m2 per kove.
* Aftesia mbuluese varet nga siperfaqja ne te cilen aplikohetl

UDHEZIME PERDORIMI

* Mund te perdoret si ne ambiente te brendshme dhe te jashtme. Te shtrihet me inoks-glet-abell.
* Siperfaqja ne te cilin aplikohet duhet te jete e forte dhe e qendrueshme.
* Te lyhet me Baze-Grund Bunjamini para aplikimit te Kulirit.
* Forcohet 12 ore pas shtrirjes.

RUAJTJA

* Produkti te ruhet larg thatesise, rrezeve te diellit dhe te ftohtit (ngricave).

Harta

Bunjamini

Mirë se vini tek Bunjamini për ndërtimin, renovimin, mbrojtjen si dhe sanimin e ambienteve te reja e plot jetë. Këtu… Më shumë

Tel : +386 49 256 051

Të ngajshme

Bunjamini EPS

Bunjamini EPS Në të gjithë botën, 40% e energjisë konsumohet…

GLATTGRUND

KARAKTERISTIKAT E PERGJITHSHME * Glattgrundefarbe eshtenje produkt qe perdoret pertrajtimin…